Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 17:00 besteld, morgen in huis.
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen

Over ons

Het is allemaal begonnen met onze eerste hond, Jip. We konden hem adopteren toen hij vijf maanden oud was. Jippie had toen al meerdere bazen gehad en was niet bepaald de makkelijkste hond. Hierdoor zijn we ons verder gaan verdiepen in hondengedrag en voeding. Dit vonden we zo interessant dat we hier steeds verder in hebben verdiept en uiteindelijk zijn we de webwinkel Dierenwinkel Jippie begonnen.

Wij zijn onze hondenwebshop begonnen omdat we hebben kunnen ervaren welke methodes bij Jippie werkte en welke niet. De juiste benodigdheden, een trainingsmethode die past bij baas en hond en snoep (veel snoep) waren voor ons dé sleutel naar succes met Jippie. Hierdoor willen we dit ook mogelijk maken voor andere honden bazen. Zo hebben wij alleen hondvriendelijk producten in onze webwinkel en doen we ons best om je altijd te voorzien van het beste advies rondom voeding.

Jippie

Wij trainen onze honden op een 'positieve' manier. Dat wil zeggen dat we trainen zonder dwang, pijn, intimidatie en angst. Om die reden kun je in onze webshop alleen producten vinden die daarbij passen.

Kom je in onze hondenwebshop producten tegen die volgens jou niet diervriendelijk zijn of niet van de juiste kwaliteit, mag je dit altijd bij ons melden.

Onze missie

Onze missie is dan ook om onze klanten het zo makkelijk mogelijk te maken om diervriendelijke producten te gaan. Alle producten die wij aanbieden moeten bijdragen aan een beter leven voor baas en hond.

Veilig winkelen

Buiten het gebruiksgemak van onze online winkel willen we je natuurlijk ook een veilige ervaring geven. Zo geven wij jou persoonlijke gegevens nooit door aan derden of aan andere adverteerders. Uw gegevens worden uitsluitend voor verwerking van uw bestelling gebruikt.

Daarnaast gebruiken wij voor onze hele webwinkel een beveiligde verbinding. De door jou opgegeven gegevens (zoals bijvoorbeeld adres- of creditcardinformatie) worden zo gecodeerd dat derden ze niet kunnen openen.

Meer over veiligheid en privacy bij Jippie vindt je in ons privacybeleid.

Contactgegevens

Dierenwinkel Jippie

Kubus 141
3364 DG Sliedrecht
Nederland
Telefoon: +31 (0)184 76 90 48
E-mail:
[email protected]

Dierenwinkel Jippie is een handelsnaam van Chrismo B.V. geregistreerd onder Kvk-nummer 74280783.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf € 35,-
Voor 17:00 besteld, morgen in huis.
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen